VORNA 2020

7.6.2017

5 urosta + 3 narttua, 5 males + 3 females

VANHEMMAT

UROKSETTULOKSETMUUTALUUSTOMUUTA TERVEYDESTÄ
Arjen Sankari ”HIRO”____HD A/A ED 0/0, LTV0, VA0, OCD olkapäissä__
Elämäsi Repliikki ”RETU”BH, HK1, toko AVO1__HD A/A ED 0/0, LTV0, VA0, OCD olkapäässäkivesvikainen
Arveton On Arvoton ”LEE”BH, JK3, TK2, KT AVO1, RTK4, VEPE ALO1__HD A/A ED 0/0, LTV0, VA0, olat terveetruoka-aineallergia
Koirapoika ”VÄISKI”____HD B/B, ED 0/0, LTV0, OCD olkapäissä
Muistipalapeli ”ROBU”__BH, PEKO B/A suoritettu__LTE 154++HD A/A ED 0/0, LTV0, VA0, OCD olkapäissäkivesvikainen
NARTUT
Elämän Tarkoitus ”VENLA”JK2, EK3, RTK4, toko VOI1, Agi1_LTE 0 (keskeytetty)HD B/B, ED 0/0, LTV0, olat terveet
Murtumispiste ”WINNIE”BH, TK1, Agi1__HD A/A ED 0/0, LTV0, VA0, SP0, olat terveet
Miekannielijä ”LOTTIS”____HD A/A ED 0/0, LTV0, VA0, olat terveet

MYYTIN ELÄMÄN TARKOITUS "VENLA"

Venla on rohkea ja tasapainoinen neiti. Se suhtautuu hyvin avoimesti ihmisiin ja toisiin koiriin. Venla on melko itsenäinen, mutta hommia tehdessä työskentelee mielellään ohjaajan kanssa. Venlalla on erinomainen ruokahalu ja se leikkii todella mielellään. Venla ei ole mikään herkkä tyttö, joskin kyllä kuuntelee, mitä sille sanotaan. Arjessa Venla on ilopilleri, mutta treenaamiseen se suhtautuu vakavasti. Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että Venlasta tulee melko kookas narttu. Venlan kanssa aloitellaan palveluskoiralajien treenejä ja siinä ohella monipuolisesti myös muita lajeja. Aika näyttää, mitkä muotoutuvat Venlan päälajeiksi.
Venlan kuva: Riikka Närä

Omistaja: Anna Savolainen, Laukaa

MYYTIN MURTUMISPISTE "WINNIE"

Winnie oli pikkupentuna melko topakka ja itsetietoinen tyttö, mutta kun ikää on tullut enemmän, on Winniestä kuoriutunut yhteistyöhaluinen neiti. Winnie on todella ahne ja se leikkii taisteluhaluisesti. Winniellä on erinomainen keskittymiskyky ja se oppii uusia asioita nopeasti. Winnie on uusissa tilanteisa reipas, joskin siinä saattaa ilmetä myös hieman terävyyttä yllättävissä tilanteissa. Winnien päälajiksi on ajateltu jälkeä. Aika näyttää, mitä muuta Winnien kanssa tullaan tekemään.
Winnien kuva: Sanna Jousmäki

Sijoituksessa: Jessica, Mustasaari

MYYTIN MIEKANNIELIJÄ "LOTTIS"

Lottis on reipas, vilkas ja säpäkkä pikkuneiti. Lottis on hyvin ahne, mutta tykkää myös leikkiä, sen taistelutahto on huikea. Lottis on ihmisiä ja koiria kohtaan sosiaalinen – se tervehtii mielellään ihmisiä ja on rohkea myös muiden koirien kanssa. Elämänasenne on kaiken kaikkiaan iloinen. Lode ei pelkää uusia paikkoja eikä ääniä, hyvin keskittyy myös hallissa treenatessaan vaikka hallissa olisi muita koiria. Lottiksen päälaji tulee olemaan agility. Lottiksen kuva: Kaisa Koivisto

Omistaja: Kaisa Koivisto, Seinäjoki

MYYTIN ARJEN SANKARI "HIRO"

Hiro on reipas ja iloinen kaveri, joka ei kuitenkaan mene pää edellä joka paikkaan, vaan suhtautuu asioihin järkevästi. Hiro on hyvin ahne ja se leikkii mielellään. Hirolla on erinomainen keskittymiskyky. Hiro rakastaa ihmisiä ja myös toiset koirat ovat mieluista seuraa. Hiron kanssa treenataan palveluskoiralajeja. Hiro asuu yhdessä velipuolensa Peten (M. Entistä Ehompi) kanssa.
Hiron kuva: Antti Arponen

Om. Antti Arponen, Helsinki

MYYTIN ELÄMÄSI REPLIIKKI "RETU"

Retu on hyvin vauhdikas ja iloinen kaveri, jolta ei draivia puutu. Retu seisoo uusissa tilanteissa omilla jaloillaan, eikä vähästä hätkähdä. Retu rakastaa kaikkia ihmisiä, eikä toiset koiratkaan ole sille vastenmielistä seuraa. Retu leikkii innokkaasti ja on ahne ruoalle. Myös sen keskittymiskyky on hyvä. Retun päälajiksi on kaavailtu pk-hakua. Retu pääsee myös kokeilemaan paimennusta ja mahdollisesti muitakin lajeja.
Retun kuva: Jonna Korell

Om. Jonna Korell, Pori

MYYTIN ARVETON ON ARVOTON "LEE"

Lee on iloinen ja tarmokas poika, joka suhtautuu työhön suurella vakavuudella. Lee on todella ahne ja leikkii todella mielellään, eikä haluaisikaan lopettaa treenaamista ikinä. Leen kanssa treenaillaan monipuolisesti palveluskoiralajeja, tokoa, agilityä ja vesipelastusta. Lee on päässyt kokeilemaan myös paimennusta ja osoitti syttymisen merkkejä.

Om. Heidi Salminen, Kangasala

MYYTIN KOIRAPOIKA "VÄISKI"

Väiski on energinen ja iloinen koirapoika, joka rakasta treenaamista. Uusissa tilanteissa Väiski ensin hieman seuraa tilannetta, ja sitten menee täysillä menoon mukaan. Väiski on erittäin ahne ja leikkii hyvin. Väiskin kanssa treenataan palveluskoiralajeja ja se pääsee myös paimentamaan, mikäli osoittaa siihen sopivia ominaisuuksia.

Om. Nina Pelkonen, Rantasalmi

MYYTIN MUISTIPALAPELI "ROBU"

Robu on iloinen, utelias ja reipas isokokoinen poika, joka suhtautuu rennosti uusiin asioihin. Robu on ahne ja leikkii mielellään. Robun kanssa treenaillaan erilaisia etsintätehtäviä, sillä Robusta on tarkoitus tulla etsintäkoira puolustusvoimien käyttöön. Robu saattaa päästä myös toko- ja agilitytreeneihin sekä paimentamaan.
Robun kuva: Sessa Salmenoja

Om. Sessa Salmenoja, Hevonpää

PENTUEEN VANHEMMAT

Myytin Silkkii "Nirri"

Synt. 11.03.2012 terveys: lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja polvet 0/0. Silmät ok. DNA CEA kantaja. harrastukset: BH, toko AVO1, agi 1. Nirri on laukausvarma. Nirrin kanssa treenataan myös metsäjälkeä

Kitacan´s Kyesko "Yesko"

Synt. 29.08.2011 terveys: Lonkat B/B, kyynärät 0/0 ja olat 0/0. Silmät ok. DNA CEA & TNS & CL & IGS & MDR1 normall harrastukset: Paimentaa lampaita. Kilpailee agilityssä ja tottelevaisuuskokeissa.