STAM1NA 2017

7.6.2017

5 urosta + 3 narttua

VANHEMMAT

UROKSETTULOKSETMUUTALUUSTOMUUTA TERVEYDESTÄ
Arjen Sankari ”HIRO”____HD A/A ED 0/0, LTV0, VA0, OCD olkapäissä__
Elämäsi Repliikki ”RETU”BH, HK1, toko AVO1__HD A/A ED 0/0, LTV0, VA0, OCD olkapäässäkivesvikainen
Arveton On Arvoton ”LEE”BH, JK3, TK2, KT AVO1, RTK4, VEPE ALO1__HD A/A ED 0/0, LTV0, VA0, olat terveetruoka-aineallergia
Koirapoika ”VÄISKI”____HD B/B, ED 0/0, LTV0, OCD olkapäissä
Muistipalapeli ”ROBU”__BH, PEKO B/A suoritettu__LTE 154++HD A/A ED 0/0, LTV0, VA0, OCD olkapäissäkivesvikainen
NARTUT
Elämän Tarkoitus ”VENLA”JK2, EK3, RTK4, toko VOI1, Agi1_LTE 0 (keskeytetty)HD B/B, ED 0/0, LTV0, olat terveet
Murtumispiste ”WINNIE”BH, TK1, Agi1__HD A/A ED 0/0, LTV0, VA0, SP0, olat terveet
Miekannielijä ”LOTTIS”____HD A/A ED 0/0, LTV0, VA0, olat terveet

Myytin Elämän Tarkoitus "VENLA"

Venla on rohkea ja tasapainoinen neiti. Venla ei reagoi laukauksiin, eikä pelkää erilaisia alustoja. Se suhtautuu hyvin avoimesti ihmisiin ja toisiin koiriin. Arjessa Venla onkin hyvin helppo ja onnellinen koira. Venla on melko itsenäinen, eikä sillä erityisesti ole miellyttämishalua. Venla onkin parhaimmillaan maastotyöskentelyssä. Tottelevaisuusliikkeisiin Venlaa on saanut motivoida toden teolla. Venla on erittäin herkkä ja pehmeä, joten se vaatii todella nättiä ja kannustavaa ohjausta, sillä se saattaa passivoitua ja muistaa ikävät kokemukset pitkään. 

Venlan kanssa harrastetaan pk-jälkeä, pk-hakua, etsintäkoetta, tokoa, rally-tokoa ja noseworkia.

Omistaja: Anna Savolainen, Laukaa

Kuva: Pauliina Havo

Myytin Murtumispiste "WINNIE"

Winnie oli pikkupentuna melko topakka ja itsetietoinen tyttö, mutta kun ikää on tullut enemmän, on Winniestä kuoriutunut yhteistyöhaluinen neiti. Winnie on todella ahne ja se leikkii taisteluhaluisesti. Winniellä on erinomainen keskittymiskyky ja se oppii uusia asioita nopeasti. Winnie on uusissa tilanteisa reipas, joskin siinä saattaa ilmetä myös hieman terävyyttä yllättävissä tilanteissa. Winnie työskentelee sähäkästi ja antaa itsestään aina täydet 100%.

Winnien päälaji on pk-jälki, mutta Winnie treenaa myös tokoa ja agilityä.

Omistaja: Jessica Pollari, Mustasaari

Kuva: Sanna Jousmäki

Myytin Miekannielijä "LOTTIS"

Lottis on reipas, vilkas ja säpäkkä pikkuneiti. Lottis on hyvin ahne, mutta tykkää myös leikkiä, sen taistelutahto on huikea. Lottis on ihmisiä ja koiria kohtaan sosiaalinen – se tervehtii mielellään ihmisiä ja on rohkea myös muiden koirien kanssa. Elämänasenne on kaiken kaikkiaan iloinen. Lode ei pelkää uusia paikkoja eikä ääniä, hyvin keskittyy myös hallissa treenatessaan, vaikka hallissa olisi muita koiria.

Lottis on ohjaajanöyrä ja se haluaa luontaisesti tehdä oikein. Lottiksen päälaji on agility. Lottis on pennusta saakka kärsinyt toistuvista virtsatieinfektioista, joiden syy ei ole selvinnyt.

Omistaja: Kaisa Nenonen, Ruovesi

Myytin Arjen Sankari "HIRO"

Hiro on reipas ja iloinen kaveri, joka ei kuitenkaan mene pää edellä joka paikkaan, vaan suhtautuu asioihin järkevästi. Hiro on hyvin ahne ja se leikkii mielellään. Hirolla on erinomainen keskittymiskyky. Hiro rakastaa ihmisiä. Toisia koiria Hiro pyrkii välillä dominoimaan, mutta ei kuitenkaan ole mikään remmirähjä. 

Hiron kanssa treenataan palveluskoiralajeja. Hiro asuu yhdessä velipuolensa Peten (M. Entistä Ehompi) kanssa.

Omistaja: Antti Arponen, Helsinki

Kuva: Sporttirakki

Myytin Elämäsi Repliikki "RETU"

Retu on hyvin todella vauhdikas ja iloinen kaveri, jolta ei draivia puutu. Retu seisoo uusissa tilanteissa omilla jaloillaan, eikä vähästä hätkähdä. Retu rakastaa kaikkia ihmisiä, eikä toiset koiratkaan ole sille vastenmielistä seuraa. Retu leikkii innokkaasti ja on ahne ruoalle. Myös sen keskittymiskyky on hyvä. Retussa on jonkin verran terävyyttä.

Retun kanssa harrastetaan pk-hakua ja tokoa. Retu pääsee myös kokeilemaan paimennusta ja mahdollisesti muitakin lajeja. 

Omistaja: Jonna Korell, Pori

Kuva: Pauliina Havo

Myytin Arveton On Arvoton "LEE"

Lee on iloinen ja tarmokas poika, joka suhtautuu työhön suurella vakavuudella. Lee on todella ahne ja leikkii todella mielellään, eikä haluaisikaan lopettaa treenaamista ikinä. Leen kanssa treenaillaan monipuolisesti palveluskoiralajeja, tokoa, agilityä, rally-tokoa ja vesipelastusta. Lee on päässyt kokeilemaan myös paimennusta ja osoitti syttymisen merkkejä.

Leellä on hieman epävarmuutta vieraiden ihmisten kanssa, mutta se pystyy kuitenkin toimimaan erilaisissa tilanteissa ja häiriöissä. Leellä on todettu ruoka-aineallergia.

Omistaja: Heidi Salminen, Kangasala

Kuva: Pauliina Havo

Myytin Koirapoika "VÄISKI"

Väiski on energinen ja iloinen koirapoika, joka rakasta treenaamista. Uusissa tilanteissa Väiski ensin hieman seuraa tilannetta, ja sitten menee täysillä menoon mukaan. Väiski on erittäin ahne ja leikkii hyvin. Väiskin kanssa treenataan palveluskoiralajeja ja se pääsee myös paimentamaan, mikäli osoittaa siihen sopivia ominaisuuksia.

Omistaja: Nina Pelkonen, Rantasalmi

Myytin Muistipalapeli "ROBU"

Robu on iloinen, utelias ja reipas isokokoinen poika, joka suhtautuu rennosti uusiin asioihin. Robu on ahne ja leikkii mielellään. Robun kanssa treenaillaan erilaisia etsintätehtäviä, sillä Robusta on tarkoitus tulla etsintäkoira puolustusvoimien käyttöön. Tässä Robu onkin lahjakas, koska se seisoo eri tilanteissa omilla jaloillaan.

Robu saattaa päästä myös toko- ja agilitytreeneihin sekä paimentamaan. Robu kiihtyy toisista koirista, joten sen kanssa on jouduttu harjoittelemaan paljon keskittymistä. Kun Robu keskittyy, sen tekeminen on näyttävää ja intensiivistä.

Omistaja: Sessa Salmenoja, Hevonpää

Kuva: Pauliina Havo

PENTUEEN VANHEMMAT

Myytin Silkkii "Nirri"

Synt. 11.03.2012 terveys: lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja polvet 0/0. Silmät ok. DNA CEA kantaja. harrastukset: BH, toko AVO1, agi 1. Nirri on laukausvarma. Nirrin kanssa treenataan myös metsäjälkeä

Kitacan´s Kyesko "Yesko"

Synt. 29.08.2011 terveys: Lonkat B/B, kyynärät 0/0 ja olat 0/0. Silmät ok. DNA CEA & TNS & CL & IGS & MDR1 normall harrastukset: Paimentaa lampaita. Kilpailee agilityssä ja tottelevaisuuskokeissa.