Kodit selvillä

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:PENTUBLOGI

Vorna-pentue on nyt 5 viikkoa ja penskojen tulevat kodit on päätetty. Vastoin aiempia suunnitelmia yksi pennuista jää ainakin toistaiseksi tänne. Katsotaan, etsinkö sille myöhemmin oman kodin vai saako se jäädä pysyvästi. Kaarna jollain tavalla puhutteli tosi paljon, joten päätin antaa itselleni lisää aikaa miettiä sitä, että maltanko luopua siitä vai mahtuisiko laumaan sitten kuitenkin tuollainen nakero.

Pennut ovat saaneet toisen loishäätösarjansa (Flubenol) ja Mella myös (Axilur). Nyt ollaan päästy ulkoilemaan jo hieman pidempiä aikoja. Aamuisin ollaan aina muutama kakka ja pissa saatu onnistuneesti ulos. Pennut syövät 3-4 kiinteää ruokaa päivässä, lisäksi Mella vielä imettää. Raakaruoka maistuu näille aina, nappulat vain jos on nälkä. Mella yrittää leikittää pentuja, mutta vielä sen liikkeet on niin vauhdikkaita näille, ettei pennut oikein pysy kuviossa mukana. Leluista pennut jo taistelee hurjasti ja kantaa niitä mielellään. 

Kasi
Kuru
Koru
Kaarna
Ritsa
Solmu
Tussi