Pentujen nimet selvillä

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:PENTUBLOGI

Pennut ovat kehittyneet valtavin harppauksin tämän viikon aikana. Aistit ovat kehittyneet ja sen ansiosta penskat seurustelevat ihmisten kanssa, keskenään ja toisten koirien kanssa paljon entistä aktiivisemmin. Pennut osaavat nyt jo kantaa ja ravistella leluja. Myös housunlahkeet ja kengät saavat jo kovaa kyytiä. Kiinteänä ruokana pennut on saaneet raakaruokaa (jauhelihaa ja Maukas täysravintoa) ja nappulaa (Royal Canin Starter). Muutamia kertoja ollaan käyty nopeita visiittejä ulkona, mutta koska lämpötila on alle 10 asteen, ei ulkoilut ole vielä kovin pitkäkestoisia.

Päätin Vorna-pentueen viralliset nimetkin jo. Nimet tulevat siis Vorna-yhtyeen biisien nimistä.

Myytin Virvatulet – Koru

Myytin Harhan Liekki – Kaarna

Myytin Ensilumi – Tussi

Myytin Ukkonen – Kuru

Myytin Hiiden Taival – Kasi

Myytin Pakanaveri – Solmu

Myytin Kaivatun Uni – Ritsa

Tässä video, joka on kuvattu jo viikon alussa. Tuntuu, että pennut ovat kasvaneet valtavasti jo tästä. Päivitän viikonlopun aikana blogiin uudempiakin videoita. Sunnuntaina lapset tulevat 4 viikkoa. Aika kuluu hurjan nopeasti!