Kohta maailma kirkastuu

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:PENTUBLOGI

Pennut liikkuvat koko ajan enemmän ja enemmän jalkojensa varassa ja hallitummin kuin aiemmin. Välillä liikkumista voi jo sanoa kävelyksi. Uskomattoman nopeita nämä tyypit ovat niin halutessaan. Kaikki kasvavat edelleen tasaisesti ja asiat on hyvin. Suurin pennuista, Ritsa, ylitti painollaan jo yhden kilon rajapyykin. Solmulla on silmät jo alkaneet avautua, muilla vielä silmien avautumista odotellaan. Yritän viikonloppuna ehtiä ottaa taas kuvia lapsukaisista.

Mella hoitaa pentuja hyvin, mutta viihtyy nyt jo pentulaatikon ulkopuolellakin ja pitää välillä ”lomaa” äidin tehtävistä. Selkeästi lelut kiinnostaa taas, ja ollaan jotain minitottistreenejä tehty virkistysmielessä omassa pihassa. Mella käy pienillä noin kilometrin lenkeillä pari kolme kertaa päivässä. Vielä en uskalla kauemmaksi sitä lenkille viedä, kun saattaa ikävä pentuja yllättää.