Vorna-pennut kasvaa tasaisesti

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:PENTUBLOGI

Vorna-pennut ovat nyt kuuden päivän ikäisiä, eli aivan pian viikon vanhoja. Kaikki on mennyt pentujen kanssa tosi hienosti. Painot kasvavat tasaisesti ja muutenkin porukka on hyvin tasaisen oloinen, joukosta ei erotu vahvempia tai heikompia pentuja. Pennut jo punnertavat itseään jalkojen varaan, joten saa nähdä koska tapaillaan ensimmäisiä kävelyaskeleita. Kenties jo ensi viikon loppupuolella. Tällä hetkellä elämä on vielä syömistä ja nukkumista. Korulla on takatassussa kannuskynsi, mutta muilla pennuilla takakannuksia ei ole.

Mella hoitaa pentuja edelleen erinomaisesti. Ollaan käyty kotitien päässä noin 100 metrin päässä kävelyillä, mutta vielä Mella ei halua mennä pidemmälle, vaan siinä tulee kiire takaisin pentujen luo. Mella seisahtuu poikittain eteen ja katsoo silmiin sellaisella ilmeellä, että nyt on mentävä takaisin. Pentujen punnitsemista Mella seuraa tarkkaavaisena. Se antaa hyvin ihmisten käsitellä pentuja, mutta on koko ajan mukana varmistamassa, että pennuilla on asiat hyvin.