Pentuesuunnitelmaan tuli muutos

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:PENTUBLOGI

Kovista odotuksista huolimatta astutus Mellan ja Myrskyn välillä ei onnistunut, vaikka ajankohtakin tuntui olevan täysin oikea. Harmittava juttu, mutta ehkä tämän pentuesuunnitelman ei ollut tarkoitus toteutua. Toivottavasti Myrskylle tulee joskus tulevaisuudessa pentuja jonkun toisen nartun kanssa, sillä uros on todella mukava.

Koska Mella tulee jo pian viisi vuotta, pentueen toteuttamista ei voi enää juuri lykätä myöhemmäksi, joten päädyin käyttämään Mellalle toista urosta, joka sekin suvun, luonteen ja terveysasioiden puolesta sopii Mellan sulhaseksi erittäin hyvin. Mellan astui oma urokseni Messi. Alunperin olin ajatellut, etten Messiä käyttäisi isänä tähän pentueeseen, koska Messillä on jo pentue Mellan lähisukulaisen kanssa. Toisaalta kyseisessä pentueessa on vain kolme koiraa, joten koimme ettei samojen linjojen yhdistäminen toistamiseen ole niin huono asia. Mellan ja Messin astuminen sujui erittäin hyvin. Nyt jäämme odottelemaan, että oliko astutus tuloksekas. Kirjoittelen lähipäivinä tarkempia tietoja tästä uudesta yhdistelmästä.